Facebook-u
Twitter-u
Udes

Posle saobraćajne nesreće 2014. porodica Miletić vodi sudsku bitku sa osiguravajućom kompanijom. Sudski veštak: Dete staro tri meseca nije moglo da doživi strah niti da oseti povrede.

TROMESEČNA ćerka Nemanje i Ivane Miletić nije dobila naknadu štete posle saobraćajne nesreće koju su preživeli u junu 2014. godine, jer - "nije osetila ni strah, ni bol". Iako je beba zadobila nagnječenje glave i provela je tri dana u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Beogradu, prema mišljenju osiguravajućeg društva, a sada i sudskog veštaka, ona nije pretrpela nikakvu traumu!

Porodica Miletić putovala je ka Beogradu, kada je u Grockoj u njihovu traku prešao automobil iz suprotnog smera i zakucao se u njih. Srećom, u stravičnom sudaru nije bilo mrtvih. Ivana Miletić teže je povređena, a Nemanja, koji je bio za volanom njihovog "fijata", prošao je sa lakšim povredama. Tromesečna devojčica je hitno prebačena u bolnicu i konstatovano joj je "nagnječenje poglavine".

Porodica je ubrzo angažovala advokata radi naknade nematerijalne štete. Od "Đenerali osiguranja" stigao je odgovor da za bebu ne mogu da isplate naknadu, jer ona nije pretrpela strah i da stepen povrede ne opravdava pravo na naknadu.

Roditelji devojčice odlučili su konačno da podnesu tužbu sudu. Dodatan šok za njih usledio je kada su saznali rezultate veštačenja. Nakon što su tri stručnjaka odbila da obave veštačenje, sudski veštak dr Miodrag Blagojević, neuropsihijatar, izneo je mišljenje da dete u uzrastu od tri meseca nije moglo da doživi emociju straha, koja se javlja tek u kasnijem uzrastu, kao ni da dete u tom uzrastu nije moglo da trpi bolove! On nije želeo da za medije komentariše svoju analizu, jer je suđenje u toku.

Opširnije možete pročitati ovde

Dodaj komentar
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke, uvrede, kao i komentari koji se odnose eventualne greške ili na uredjivačku politiku kaskooriguranje.info takodje neće biti objavljeni.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije kaskoosiguranje.info, već samo autora komentara!

Vaše sugestije ili primedbe možete da pošaljete na office@kaskoosiguranje.info. Hvala.

Vremenske prilike

Srbija

Danas
19°C
Vazdušni pritisak: 1016 hPa
Padavine: 8 mm
Vetar: ZSZ
Brzina vetra: 7 km/h
2023-06-02
24°C
2023-06-03
24°C
2023-06-04
24°C
UV INDEX

Auto MG

Stanje na graničnim prelazima

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

kalkulator putarine

Mapa benzinskih pumpi

mapa benzinskih pumpi nis petrol

mapa benzinskih pumpi gazprom

mapa benzinskih pumpi kenz petrol

mapa benzinskih pumpi OMV petrol

Kalkulator putarine

It Dream Solution

Adver City

Radio City

Scroll to top

Na sajtu kaskoosiguranje.info koristimo funkcionalne cookie-je i spoljne skripte kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Saznajte više